Ce tip de permis de conducere este necesar pentru a conduce un camper?

Toate autorulotele La-La Campers se conduc cu permis categoria B.

Pot ieşi cu autorulota La-La Campers din ţară?

Desigur ! Puteți călători oriunde vreți în spațiul UE. Pentru alte destinații, vă rugăm să ne contactați pentru detalii.

Ce distanțe pot parcurge cu autorulota? Există limită de kilometri?

Nu impunem nicio limită de kilometri, totuși, pentru a vă bucura pe deplin de concediul cu autorulota vă recomandăm să nu va planificați distanțe mari zilnic.

Care este viteza de deplasare?

Trebuie sa țineți cont că dimensiunile autorulotelor nu permit rularea la aceleași viteze ca un vehicul mic. Așadar, recomandam să nu se depășească 110 km/h . Viteza de deplasare este redusă cu aproximativ 30 % mai mici decât în cazul unei mașini.

Am vrea sa ne plimbăm prin România, dar la noi nu sunt campinguri.

Contrar a ceea ce se crede, există in acest moment aproximativ 60 de campinguri prin țara noastă. O listă cu mare parte dintre acestea(cu mulțumiri Dan & Oana Casandroiu) o puteți găsi aici: Campsites in Romania

Aveţi sugestii de tururi sau destinații prin Europa ?

Plănuim o secțiune dedicată unor idei de acest gen, dar nu știm când va fi gata. Până atunci, vă puteți inspira de aici(materiale in limba engleză) :  https://www.gbmotorhometours.com/tours/ sau de aici pentru vorbitorii de limbă franceză: http://orcada-voyages.com/nos-voyages-et-circuits-en-camping-car/

Ce consum are o autorulotă ?

Consumul de motorina poate varia in funcție de stilul de condus și condițiile de drum. In medie, consumul la suta de kilometri este de 13 litri.

Există taxe în plus pentru șoferi suplimentari ?

Nu, cu condiția sa îndeplinească condițiile de vârstă si vechime in condus pe care le impunem.

Aș vrea sa călătoresc iarna, nu îmi va fi frig ?

Nu, autorulotele noastre sunt dotate special pentru a face față iernii. Sistemele de încălzire supradimensionate vor face față fără probleme la temperaturi joase

De ce sunt preturile atât de mari ?

Încercăm sa oferim mereu servicii de cea mai bună calitate. Astfel, autorulotele pe care le închiriem trebuie sa fie mereu noi și in stare tehnică perfectă. Tarifele practicate de noi pentru închirierea autorulotelor se reflectă în calitatea vehiculelor și a serviciilor. Totodată, tarifele sunt mai mici decât ce se poate găsi în jurul tarii noastre.

De ce să închiriez și să nu cumpăr ?

Pentru că închiriind, scapi de toate bătăile de cap pe care le ai deținând un autovehicul, începând cu locul de parcare și continuând cu revizii, asigurări ITP, cauciucuri de vară/iarnă, întreținerea sistemelor de la bord și mai ales de frustrarea că nu ai suficient timp pentru a te bucura de ea. În plus, beneficiezi mereu de modele noi de autorulote.

Nu plecăm niciodată in concediu fără prietenul nostru cu blană . Poate călători și el cu autorulota?

Desigur, puteți lua cu dumneavoastră cățelul, pisica sau alt animal de companie pe care îl aveți. Trebuie, însă, să îl puteți transporta în condiții de siguranță.

Nu ai găsit răspunsul căutat?

Te rugăm să completezi formularul de mai jos cu întrebările dorite