Hai să ne cunoaștem mai bine

Cine suntem?

Noi suntem La-La Campers!
Echipa noastră vă oferă  servicii de închirieri autorulote de calitate, așa încât să puteți merge pe drumurile de vacanță în cuplu sau cu întreaga familie, inclusiv cu animalul de companie favorit, în condiții de maximă siguranță.
Vă oferim spre închiriere autorulote de agrement confortabile, complet utilate, ideale atât dacă vrei să pleci într-un scurt sejur intern relaxant la munte sau la mare, cât și dacă visezi la o vacanță mai lungă în Europa, împreună cu familia.
Puteți foarte ușor să alegeți din parcul nostru de campere acel vehicul de călătorie care vă place mai mult și să solicitați online închirierea sa!

De ce să ne alegi pe noi?

Pentru că avem un personal prietenos, bine pregătit, capabil a vă furniza pachete de servicii de închirieri autorulote de top la prețuri competitive ce au fost apreciate la justa lor valoare de către aceia ce ne-au fost clienți de-a lungul timpului.

  • Nu contează dacă vreți o autorulotă pentru câteva zile, o săptămână, o lună sau pentru o perioadă mai lungă.
  • Vă oferim autorulote de închiriat foarte bine întreținute și echipate corespunzător, astfel încât dvs., după ce porniți la drum, să vă puteți concentra doar pe călătorie, pe aventură și relaxare maximă, acumulând experiențe memorabile într-un concediu de vis.

La-La Campers

inchirieri auto rulote
0
Trasee verificate
0
Clienti Multumiti
0
Zone campare

Principiile noastre

Seriozitate

Dacă vă doriți să mergeți într-o excursie prin țară sau în străinătate, dacă aveți nevoie să închiriați o autorulotă pentru un eveniment special, noi vom face în așa fel încât să puteți închiria rapid autorulota ideală pentru nevoile dvs. Fiecare închiriere de autorulotă realizată prin intermediul site-ului nostru vine însoțită de asistență.

Corectitudine

Preturile de închiriere  reflecta calitatea mașinilor. Autorulotele noastre sunt adevărate case pe roți complet echipate, care vă permit să vă bucurați de natură fără a renunța la elementele de confort ale civilizației urbane.

Comunicare eficientă

Comunicarea cu noi se face foarte simplu şi eficient. Puteţi vedea acest lucru inclusiv din testimonialele lăsate de clienţii multumiţi. Apelați cu încredere la autorulotele închiriate de noi dacă visați la un concediu special, dar nu vreţi la pachet şi obligaţiile legate de deţinerea unui astfel de vehicul.

Din vacanţe adunate